| ]

ad2

Δε μπορώ να καταλάβω τον λόγο που οι συνεργάτες της Παπαρίζου προσπαθούν εδώ και κάποιους μήνες να μας παρουσιάσουν μια πολύ διαφορετική εικόνα από αυτή που είναι στην πραγματικότητα. Υπηρετώντας λανθασμένα κατ εμέ το μοντέλο της αδύνατης-αυτό που είχε το 2004 όταν και κέρδισε την Eurovision- ακούμε…η δίαιτα της Έλενας… τα κιλά που έχασε...
πώς έχασε τα κιλά της…ο έρωτας που την έκανε να ξανανιώσει και όλα αυτά τα δήθεν βιτρινάτα σχόλια και τις «κουλές» διαρροές για την εικόνα της.
Έτσι παιδιά ένας καλλιτέχνης δεν συντηρείται.
Και δε συντηρείται καθώς υπάρχουν και στιγμές που εικόνες χωρίς ρετούς βγαίνουν προς τα έξω. Εικόνες που δεν ελέγχει κανείς.
Όπως αυτή του κορυφαίου στιχουργού Ηλία Φιλίππου, ο οποίος πόσταρε την φωτογραφία στο προφίλ του μαζί με την Έλενα την παραμονή των Χριστουγέννων.

Έτσι είναι η Έλενα σήμερα. Μπαμπάτσικη με παραπάνω κιλά. Με τις «αδυναμίες» της και τα extra της. Ο κόσμος δεν ακολουθεί την Παπαρίζου για την εικόνα της.
Ακολουθεί την Παπαρίζου για την αυθεντικότητά της. Ακολουθεί την Παπαρίζου για την διαδρομή της και το πρότυπο ενός παιδιού από την Ομογένεια που είναι αγαθό και καλόκαρδο.
Ακολουθεί την Παπαρίζου διότι ταύτισε την πορεία της με τον Μαυρίδη και τις επιτυχίες της με τον ερωτά τους.
Όχι με τα σαχλά σχόλια-και καλά ρεπορτάζ-για την εικόνα της!



Facebook
Twitter

..