| ]

ad2

Ηθελε τα πιο ζηλευτά οπίσθια. Ηθελε να κάνει καριέρα χάρη σε αυτά. Εξαιτίας όμως της εμμονής της με το νυστέρι του πλαστικού χειρούργου, παραλίγο να χάσει το πόδι της, πέρασε ένα μήνα στην εντατική και έμεινε με τεράστιες τρύπες στους γλουτούς της.
Η Αντρέσα Ούραχ έμαθε με τον χειρότερο τρόπο πόσο επικίνδυνες μπορεί να αποδειχθούν οι πλαστικές επεμβάσεις. Το 27χρονο μοντέλο είχε πάρει τη δεύτερη θέση στον περίφημο διαγωνισμό Miss BumBum, τα διάσημα καλλιστεία της Βραζιλίας για τα καλύτερα οπίσθια. Το πέτυχε χάρη στην επέμβαση που είχε κάνει για να ενισχύσει το συγκεκριμένο σημείο τους σώματός της.

Αν και είχε κάνει τουλάχιστον εννιά πλαστικές επεμβάσεις τα τελευταία πέντε χρόνια- στη μύτη, τη γνάθο, το στήθος, λιποαναρρόφηση, βιοπλαστική διόρθωση του προσώπου και ακόμη και στο αιδοίο της- η επέμβαση στα οπίσθια την έστειλε τελικά στο νοσοκομείο.

Τα εμφυτεύματα προκάλεσαν μόλυνση στο πόδι της και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έπαθε σηπτικό σοκ και έμεινε στην εντατική για ένα μήνα, ενώ υπήρχε ο κίνδυνος ακόμη και του ακρωτηριασμού.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές. Οταν αφαιρέθηκαν τα εμφυτεύματα, η 27χρονη- που ισχυρίζεται ότι έχει κοιμηθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά εκείνος το αρνείται- έμεινε με τεράστιες τρύπες στους μηρούς της. Ομως, σταδιακά οι πληγές της κλείνουν και παρότι θα χρειαστεί αρκετό καιρό, θα καταφέρει να συνέλθει πλήρως
 
bumbum1 bumbum2 bumbum3 bumbum4 bumbum5 bumbum6 bumbum8
.



Facebook
Twitter

..