| ]

ad2

Η εκπαίδευση στο εξωτερικό ήταν πάντα ένα σύμβολο κύρους και ήταν όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
Αποφασίσαμε να μάθουμε, πόσο κοστίζουν οι σπουδές σε παγκοσμίως γνωστά πανεπιστήμια για τους ξένους φοιτητές και με ευχαρίστηση μοιραζόμαστε την παρακάτω λίστα μαζί σας*. *Είναι το μέσο ετήσιο κόστος σε προπτυχιακό επίπεδο ΗΠΑ Περισσότερες πληροφορίες για τις σπουδές σε αυτό το πανεπιστήμιο θα βρείτε εδώ.

 Όλες τις πληροφορίες θα τις βρείτε στην επίσημη σελίδα του πανεπιστημίου. Ηνωμένο Βασίλειο Όλες τις λεπτομέρειες για τις σπουδές σε αυτό το πανεπιστήμιο θα τις βρείτε εδώ. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του πανεπιστημίου.
 Ελβετία Όλες τις λεπτομέρειες για τις σπουδές σε αυτό το πανεπιστήμιο θα τις βρείτε εδώ.
Καναδάς Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες θα τις βρείτε στην επίσημη σελίδα του πανεπιστημίου.
Σουηδία Τις λεπτομέρειες θα τις βρείτε εδώ. 
Ρωσία Οι αιτούντες θα βρουν περισσότερες πληροφορίες σε αυτήν την ιστοσελίδα.
Γαλλία Η σπουδές στη Σορβόννη είναι δωρεάν, αλλά θα πρέπει να καταβάλλετε τα ετήσια δίδακτρα εγγραφής. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ.
Αυστραλία Όλες τις λεπτομέρειες για τις σπουδές σε αυτό το πανεπιστήμιο θα τις βρείτε εδώ.
Γερμανία Η εκπαίδευση στα κρατικά πανεπιστήμια της Γερμανίας είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή θα βρείτε εδώ.
Τσεχία Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις σπουδές σε ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια της Ευρώπης, θα βρείτε σε αυτήν την ιστοσελίδα.
Ιταλία Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες θα τις βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του πανεπιστήμιου. Ισπανία Όλες τις λεπτομέρειες για τις σπουδές σε αυτό το πανεπιστήμιο θα τις βρείτε εδώ.

Δανία Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ. 

Κίνα Όλες τις λεπτομέρειες για τις σπουδές σε αυτό το πανεπιστήμιο θα τις βρείτε εδώ.



Facebook
Twitter

..