| ]

ad2

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελληνική αποστολή κατέθεσε ένσταση για το μετάλλιο του Γιαννιώτη, ζητώντας να απονεμηθηθούν δύο χρυσά μετάλλια στα 10 χιλιόμετρα κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης.
Σημειώνεται ότι ο Γιαννιώτης, μετά από συγκλονιστική προσπάθεια, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, έχοντας τον ίδιο χρόνο με τον πρώτο, τον ολλανδό Φέρι Βέερτμαν.
Για αυτόν τον λόγο, οι πληροφορίες θέλουν τα μέλη της ελληνικής αποστολής να έχουν καταθέσει ένσταση για απονομή δυο χρυσών μεταλλίων αφού οι δυο αθλητές είχαν ακριβώς τον ίδιο χρόνο.
Σημειώνεται πως υπάρχει και το προηγούμενο στα 100 μέτρα πεταλούδα στην κολύμβηση όπου απονεμήθηκαν τρία ασημένια μετάλλια. Δύσκολα πάντως θα έχει τύχη η ένσταση, όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής του Γιαννιώτη, Νίκος Γέμελος: "Δεν έχουμε τύχη, δύσκολα θα κερδηθεί αυτή η ένσταση".
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr  όταν έμαθε ο Γιαννιώτης για την ένσταση , διαφώνησε επειδή δεν ήθελε να κατατεθεί. Πιστεύει ότι όλα κρίνονται στον αγωνιστικό στίβο και όχι εκτός για αυτό και είναι αντίθετος με την ένσταση.
http://www.thetoc.gr/athlitika/article/enstasi-gia-to-metallio-tou-gianniwti-katethese-i-ellada



Facebook
Twitter

..